2

Nicu Paleru

  

Nascut in orasul Pitesti, judetul Arges, pe 23 aprilie 1973, Nicu Paleru provine dintr-o familie de oameni care iubeau foarte mult muzica. Tatal lui canta la acordeon si era foarte cunoscut, iubit si respectat de oamenii dinn comuna Maracineni, judetul Arges.

Mama sa iubitoare de romante si cantece populare i-a transmis, de mic, pasiunea si dragostea de a canta. Unele melodii de succes ale artistului pe care lumea le iubeste si le asculta si astazi, provin chiar de la tatal lui ("De trei zile stau in gara", "Lasa-ma sa beau nevasta", "Lenuta, draga Lenuta" etc...).

Inca de mic, vocea inconfundabila si stilul sau curerea lumea care il auzea cantand. A absolvit cursurile Scolii Populare de Arta din Pitesti, sectia canto-muzica usoara, la clasa doamnei profesor Voica. A urcat prima data pe scena la festivalul "Laleaua de Aur", la Arad.

Fiind pasionat de muzica usoara, in anul 1985 infiinteaza formatia INEDIT, una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe in acele vremuri. Sa amintim doar cateva "hitt-uri": "Jura-mi credinta pentru vecie","Ce-mi pasa fetita mea", "Te blestem", etc.... Peste cativa ani se rupe de restul formatiei si pleaca singur pe drumul afirmarii ca solist.

In primavara anului 1995 o intalneste pe Gabriela (Gabi), cea care ii va schimba total destinul. Sotie, prietena iar mai tarziu impresar, ea la sustinut si incurajat in toate proiectele lui. Colaboreaza cu diversi producatori: Nicole Ivan (foarte apreciat in piata muzicala din anii '95) sau Paul Stanga (Eurostar). Pentru o buna perioada de timp canta alaturi de formatia RECORD din Targoviste, condusa de Cristian Gusatu care este si nasul lui de cununie.

Mai colaboreaza si cu: Nelu Miron (un alt nume binecunoscut pe piata muzicala), Laura de la Olari, Maria Carneci, Florin Petrescu (Tineret 2000), Nicu Banateanu, Florin Peste, Cristian Rizescu (Real B), Irina Loghin, Jean de la Craiova, Ionut Dolanescu, Benone Sinulescu. Mai tarziu devine producator si infiinteaza singurul studio de inregistrari audio, din acea vreme, din Pitesti.

In anul 2000 schimba stilul muzical care l-a consacrat (manele) si alege sa cante muzica de petrecere. Acesta categorie de muzica este abordata si in prezent. Debuteaza in acest gen cu albumul "Petrecerea burlacilor" cu care a "spart" piata de vanzari, castigandu-si si mai multi fani.

Inainteaza in cariera muzicala avand colaborari cu: Stana Izbasa ("Banii si puterea vol.1 si vol.2"), Adriana Antoni, Emilia Ghinescu (cu care face un cuplu foarte apreciat de public). Melodia care l-a consacrat pe acest gen de muzica este: "Eu beau vinu' cu borcanu'". Nicu Paleru reuseste sa scoata pe piata foarte multe albume de muzica de petrecere: "Eu beau vinu' cu borcanu' vol.1, vol.2, vol.3, vol.4, vol.5", "Vinu' lu' Paleru vol.1, vol.2, vol.3", "La sprit cu Nicu Paleru vol.1, vol.2, vol.3", "La nunta cu Nicu si Emilia vol.1, vol.2, vol.3, vol.4, vol.5 " (impreuna cu Emilia Ghinescu), "Da-i cu spritu' pan-la ziua vol.1, vol.2, vol.3, vol.4", "Familia petrecareata" cu Emilia Ghinescu, "Lacrimi de parinti" cu Adriana Antoni.

Cu o discografie foarte bogata si diversificata, Nicu Paleru ramane in continuare cel mai iubit si apreciat solist de muzica de petrecere. Canta oamenilor cu sufletul si inima iar acest lucru se simte prin numarul foarte mare de fani. Dumnezeu l-a inzestrat cu acest dar minunat, glasul sau, pentru a aduce oamenilor bucurie si veselie in sufletele si inimile lor.

   
Galerie foto Galerie audio Galerie video
nicu-paleru-6
nicu-paleru
nicu-paleru1
nicu-paleru2
nicu-paleru3
nicu-paleru4
nicu-paleru5
nicu-paleru7
nicu-paleru8
nicu-paleru9
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image YouTube Preview Image  

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate pe acesta pagina si care sunt publicate de catre BestVPD, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright.

BestVPD va autorizeaza sa vizualizati, sa descarcati si sa imprimati materialele publicate pe acesta pagina,doar pentru UZUL PERSONAL,cu mentiunea ca ati luat la cunostinta despre toate drepturile de copyright si proprietar pe care acestea le detine.

VEZI SITE OFICIAL

Verifica disponibilitate artist

Completeaza chenarul de mai jos,

in cel mai scurt timp te va contacta unul din administratorii BestVPD.

 

DATE
CLIENT
 
 
 
-

DATE EVENIMENT
 
  Va rugam sa completati corect
datele de mai jos

Numele artistului/formatiei
*
Nume si
prenume
* Tipul
evenimentului
*
Email

* Data evenimentului:

 

*
Nr de telefon

 

 

*

 

Cate programe
artistice doriti?

Oras: * Cum
doriti sa fie programul artistic?
   

Orasul in care se
desfasoara evenimentul

:
Mesaj

href="http://www.bestvpd.com/live-sau-negativ/">-Vreau
sa
invit un artist la nunta mea. Cum procedez?

-Cum alegem artistul pentru nunta

-Live 100% sau live cu negativ
-Cat dureaza programul artistic
-Cum este mai bine: Sa lucrez cu o agentie sau sa
contactez artistul direct?

 

 
 

Contactati-ne telefonic Tel 0769353652

 

BestVPD colaboreaza cu toti artistii din Romania de muzica populara,etno,de petrecere,latino,dance,pop-rock,hip hop, muzica usoara,muzica machedoneasca,greceasca,arabeasca,cu DJ,cu trupe de coveruri,dans oriental,sportiv,cabaret,cvartet,mai colaboreaza cu violonisti,pianisti,magicieni,fachiri si nu in ultimul rand cu prezentatorii tai preferati,iar toti acestia se pot muta de pe micul ecran pe ringul nuntii tale

Click to share thisClick to share this