1

Ionela Morutan

  

 

Motto:''Dumnezeu mi-a dat un Har,harul de a canta,iar datoria si obligatia mea este sa valorific acest har divin''.

Morutan Ionela Georgeta

Ionela Morutan ,numele de scena,o interpreta ce vine din zona de campie,mai exact din Urmenis,jud.Bistrita -Nasaud.

Aici in acesta frumoasa localitate s-a nascut si a copilarit Ionela,timp de noua ani.S-a mutat apoi impreuna cu familia in orasul Tg.Mures unde locuieste in prezent.

De mica a atras-o muzica populara in special doina,pe care o interpreta cu succes in cadrul serbarilor scolare si a tuturor activitatilor extrascolare la care participa.

Absolventa a Scolii Populare de Arta din Tg.Mures,l-a avut ca mentor pe Vasile Contiu,regretatul Vasile Contiu cel care i-a fost alaturi tot timpul in ascensiunea carierei muzicale a Ionelei si care a crezut in talentul ei.

Ionela Morutan este absolventa a Facultatii de Muzica sectia Pedagogie Muzicala ,,Spiru Haret'' Fiind o fire perfectionista,succesul nu a intarziat sa apara.

Primul compact disc intitulat ''Tata ai vrut sa ai fecior''ce contine 17 piese de referinta din repertoriul Ionelei Morutan,poarta amprenta unuia dintre cei mai importanti si mai talentati oameni din viata ei,cel care a condus cu inteligenta si talent la succesul rasunator al compact discului, acesta fiind maestrul dirijor Stelian Stoica din Sibiu.

Succesul neasteptat al albumului a fost atat in lumea muzicii populare,in randul iubitorilor de cantec,cat si in randul etnomuzicologilor.

Cel de-al doilea material discografic intitulat ''Dati cu paine nu cu piatra'' condus cu maestrie de inegalabilul Radu Ciprian din Cluj contine 13 piese toate purtand amprenta maestrului Radu Ciprian.

Ionela Morutan imbratiseaza ,,doina'' care dupa spusele ei este oglinda cea mai fidela in care se reflecta caracterul fiecarui artist ,sau trairea lui.

 
Galerie foto Galerie audio Galerie video
ionela-morutan
ionela-morutan1
ionela-morutan2
ionela-morutan3
ionela-morutan4
ionela-morutan5
ionela-morutan6
ionela-morutan7
ionela-morutan8
ionela-morutan9
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image YouTube Preview Image

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate pe acesta pagina si care sunt publicate de catre BestVPD, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright.

BestVPD va autorizeaza sa vizualizati, sa descarcati si sa imprimati materialele publicate pe acesta pagina,doar pentru UZUL PERSONAL,cu mentiunea ca ati luat la cunostinta despre toate drepturile de copyright si proprietar pe care acestea le detine.

VEZI SITE OFICIAL

Verifica disponibilitate artist

Completeaza chenarul de mai jos,

in cel mai scurt timp te va contacta unul din administratorii BestVPD.

 

DATE
CLIENT
 
 
 
-

DATE EVENIMENT
 
  Va rugam sa completati corect
datele de mai jos

Numele artistului/formatiei
*
Nume si
prenume
* Tipul
evenimentului
*
Email

* Data evenimentului:

 

*
Nr de telefon

 

 

*

 

Cate programe
artistice doriti?

Oras: * Cum
doriti sa fie programul artistic?
   

Orasul in care se
desfasoara evenimentul

:
Mesaj

href="http://www.bestvpd.com/live-sau-negativ/">-Vreau
sa
invit un artist la nunta mea. Cum procedez?

-Cum alegem artistul pentru nunta

-Live 100% sau live cu negativ
-Cat dureaza programul artistic
-Cum este mai bine: Sa lucrez cu o agentie sau sa
contactez artistul direct?

 

 
 

Contactati-ne telefonic Tel 0769353652

 

BestVPD colaboreaza cu toti artistii din Romania de muzica populara,etno,de petrecere,latino,dance,pop-rock,hip hop, muzica usoara,muzica machedoneasca,greceasca,arabeasca,cu DJ,cu trupe de coveruri,dans oriental,sportiv,cabaret,cvartet,mai colaboreaza cu violonisti,pianisti,magicieni,fachiri si nu in ultimul rand cu prezentatorii tai preferati,iar toti acestia se pot muta de pe micul ecran pe ringul nuntii tale

Click to share thisClick to share this