3

Formatia Nemuritorii

  

Nemuritorii: "Noi, românii, ne-am nascut si murim cu doina"

Trupa este compusa din:

-Constantin Ungureanu, profesor de muzica si compozitor, omul responsabil cu repertoriul trupei. Este cel care a scris multe slagare pentru Benone Sinulescu, laureat de 5 ori la Mamaia Copiilor si la alte festivaluri de muzica usoara din tara.

-Cornel Banica, angajat al A.J.V.P.S. Buzau, interpret colaborator la Ansamblul "Plaiurile Mioritei" din Buzau

-Cristinel Stanciu, inginer sistem CFR IRLU SA.

Au aparut ca trupa in peisajul etno in urma cu doi ani.

De atunci,au lansat deja trei albume si 15 videoclipuri.Constantin Ungureanu, Cornel Banica si Cristinel Stanciu sunt Nemuritorii,reprezinta zona folclorica a Munteniei,iar melodia care ii caracterizeaza are spirit haiducesc,Daca ma supar o data.

Pâna in martie 2007,Constantin Ungureanu,Cornel Banica si Cristinel Stanciu au avut o activitate artistica independenta.Primii doi au fost,si inca sunt,solisti vocali ai Ansamblului "Plaiurile Mioritei"din Buzau.

Acolo ne-am si consacrat ca artisti.In 2007,m-am gândit sa valorific mai bine atractia mea pentru folclorul cu tematica sociala.

L-am intrebat pe colegul meu Cornel daca vrea sa faca parte dintr-o trupa etno.A acceptat.Pe-al treilea membru,Cristinel,l-am gasit prin intermediul unei colege de ansamblu.El este fratele Mihaelei Stanciu si cocheta cu muzica populara,asa ca s-a integrat foarte repede.

Asa a aparut trupa"Nemuritorii",ne-a povestit Constantin Ungureanu.

Au lansat deja trei albume.

Nemuritorii2:In cei doi ani de existenta,trupa a lansat deja trei albume si 15 videoclipuri."Am mai aparut si pe diverse compilatii.

Ne bucuram ca muzica noastra are succes si suntem invitati peste tot in tara,la concerte.In afara României inca nu am mers, dar albumele noastre au ajuns si la românii din Spania si Italia", ne-a povestit liderul trupei.

Despre muzica populara spune ca este un gen la care nu s-au gândit niciodata sa renunte."Eu am cântat si muzica usoara sau folk si am câstigat multe premii,dar tot etno este sufletul meu.

Desi au existat perioade in care muzica populara devenise o Cenusareasa,asa cum se incheie si basmul,ceea ce este valoros si frumos a razbatut deasupra tuturor framântarilor artistice.

Nemuritorii3:Noi, românii, ne-am nascut si murim cu doina.In muzica populara regasim tot zbuciumul si bucuria de a trai "pe-un picior de plai".

Intotdeauna,muzica populara va contribui la educarea noastra in spiritul patriotismului,al prieteniei,tolerantei si credintei stramosesti,ne-a spus Constantin Ungureanu.

Toti trei,in copilarie,l-au avut ca idol pe Ion Dolanescu.

Lui Constantin ii placea si Benone Sinulescu,iar lui Cristinel ii placea si Nicolae Oprisan,iar mai târziu de Ionut Dolanescu.

Oricum,toti trei au mostenit talentul de la mamele lor,iar trupa "Nemuritorii" le-a adus si bucuria de a cânta alaturi de idolii lor.

"Românii isi vor pastra identitatea nationala".

"Suntem un popor inteligent, care stie sa discerna valorile de non-valori,astfel incât noi,românii,sa ne pastram identitatea nationala si sa fim o natiune distincta in"corul"natiunilor lumii."

 
Galerie foto Galerie audio Galerie video
nemuritorii-2
nemuritorii-3
nemuritorii-4
nemuritorii-5
nemuritorii-6
nemuritorii-7
nemuritorii-8
nemuritorii-9
nemuritorii
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image YouTube Preview Image

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate pe acesta pagina si care sunt publicate de catre BestVPD, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright.

BestVPD va autorizeaza sa vizualizati, sa descarcati si sa imprimati materialele publicate pe acesta pagina,doar pentru UZUL PERSONAL,cu mentiunea ca ati luat la cunostinta despre toate drepturile de copyright si proprietar pe care acestea le detine.

VEZI SITE OFICIAL

Verifica disponibilitate artist

Completeaza chenarul de mai jos,

in cel mai scurt timp te va contacta unul din administratorii BestVPD.

 

DATE
CLIENT
 
 
 
-

DATE EVENIMENT
 
  Va rugam sa completati corect
datele de mai jos

Numele artistului/formatiei
*
Nume si
prenume
* Tipul
evenimentului
*
Email

* Data evenimentului:

 

*
Nr de telefon

 

 

*

 

Cate programe
artistice doriti?

Oras: * Cum
doriti sa fie programul artistic?
   

Orasul in care se
desfasoara evenimentul

:
Mesaj

href="http://www.bestvpd.com/live-sau-negativ/">-Vreau
sa
invit un artist la nunta mea. Cum procedez?

-Cum alegem artistul pentru nunta

-Live 100% sau live cu negativ
-Cat dureaza programul artistic
-Cum este mai bine: Sa lucrez cu o agentie sau sa
contactez artistul direct?

 

 
 

Contactati-ne telefonic Tel 0769353652

 

BestVPD colaboreaza cu toti artistii din Romania de muzica populara,etno,de petrecere,latino,dance,pop-rock,hip hop, muzica usoara,muzica machedoneasca,greceasca,arabeasca,cu DJ,cu trupe de coveruri,dans oriental,sportiv,cabaret,cvartet,mai colaboreaza cu violonisti,pianisti,magicieni,fachiri si nu in ultimul rand cu prezentatorii tai preferati,iar toti acestia se pot muta de pe micul ecran pe ringul nuntii tale

Click to share thisClick to share this